A tökéletes menyasszonyi frizura titka

 

Egy menyasszony megjelenésében a ruhán túl, talán a hajnak van a legmeghatározóbb szerepe.
Ahhoz, hogy a frizurád tökéletes és tartós legyen, természetesen elengedhetetlen egy profi szakember, de most nézzük meg ezen felül mit érdemes még szem előtt tartanod.
 

Nagyon fontos az előzetes próba, ezért ezt mi minden esetben javasoljuk (nálunk egyébként nem is lehet másképp esküvői szolgáltatást kérni). A próba során meg tudsz győződni arról, hogy a végeredmény tényleg olyan lesz, mint amit megálmodtál; tudod tesztelni az elkészült frizura tartósságát és nem utolsó sorban a konzultáció során sok hasznos tippet és tanácsot kaphatsz.


Már a próba előtt gondold végig, hogy milyen frizurát képzelsz el magadnak a nagy napra és erről küldj egy pár fotót is. Ez nagy segítség a fodrásznak, hiszen ebből látjuk, hogy milyen stílusban gondolkodsz.
Lehetőség szerint a hajtípusodnak és a hajhosszadnak megfelelően keresgélj. Fontos még megjegyezni, hogy egy világosabb hajon minden apró hullám és részlet látványosabb, mutatósabb lesz, ezért ha sötét a hajad érdemes egy térben kiemelkedőbb, hangsúlyosabb frizuraelemet is beilleszteni - ez akár lehet egy fonat, de egy határozott ív vagy hullám is.


A személyes találkozás során felmérjük, hogy a kiválasztott frizura megvalósítható-e a hajadból, illetve, hogy egyáltalán javasoljuk-e neked az adott formát. Az arc karaktere nagyban meghatározza azt, hogy kinek milyen haj áll jól és egy jó szakember ezzel maximálisan tisztában is van.
A próba során lehetőséged van több verziót is kipróbálni, így akár egy általad kiválasztott stílust, illetve a fodrász javaslatát is tesztelheted. A végső döntés nyilván a te kezedben lesz. Én azt ajánlom, hogy mindenképp fontold meg a szakember tanácsait, de végső soron olyan hajat válassz az esküvődre, amit leginkább a magadénak érzel.


A hajdísz vagy fátyol nagyon fontos eleme a frizurának, akár teljesen meg is határozhatja azt. Ha neked már megvan a kiválasztott darab, akkor azt a próbára is mindenképp vidd magaddal. Viszont, ha még keresgélsz, akkor mi is szívesen segítünk abban, hogy milyen kiegészítőt válasz a tökéletes összhang érdekében.
Ennél a pontnál is figyelembe kell venni a hajtípust, mert pl. egy nagyobb méretű kiegészítőt vagy hosszú fátylat nem biztos, hogy egy vékonyszálú haj elbír.


Az egészséges, ragyogó haj épp úgy alapja egy szép frizurának, mint az ápolt arcbőr a sminknek. Ha már az esküvő szervezésének kezdetétől elkezdesz odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő folyadékbevitelre, azzal nem csak az egészségedért teszel, de a bőröd, hajad és körmöd is hálás lesz érte.
Sok menyasszonytól halljuk, hogy az esküvő előtti időszakban a hajnövesztés is fókuszba kerül. Ennek támogatására ma már rengeteg hajvitamin áll a rendelkezésre, emellett igény szerint ki lehet egészíteni a folyamatot speciális, szalonokban elérhető hajkezelésekkel is.


Sajnos előfordulhat, hogy vitaminok ide, hajkezelések oda, a genetikáé lesz a döntő szó. Ha nem szeretnél lemondani az esküvőre megálmodott dús hajkoronáról, természetesen arra is van megoldás. Mi a Bridal Beauty Agencynél csatos póthajat tudunk alkalmazni ennek érdekében, amit másnap könnyedén eltávolíthatsz a hajadból. Természetesen ezt előzőleg a hajadhoz festjük és vágjuk, hogy tökéletesen passzoljon. Ezen kívül ma már számtalan tartós hajhosszabbító módszer is elérhető.


A ruhád árnyalata, a dekor színe, az esküvő stílusa, a kiegészítők, a te természetes adottságaid: mi ezeket mind figyelembe vesszük a menyasszonyi smink és frizura megtervezésénél. Ha a sminkedet és a frizurádat is ránk bízod, nem csak veled, de mi egymással is konzultálunk az teljes összhang érdekében, így biztos lehetsz benne, hogy a végén minden apró részlet a helyére kerül.

 

További kérdésed van a sminkkeddel vagy a frizuráddal kapcsolatban? 
Esetleg szeretnél kérni tőlünk egy személyre szóló ajánlatot?
Ne habozz írni nekünk! Minden felmerülő kérdésedre nagyon szívesen válaszolunk!