Szolgáltatásaink / Basic Beauty csomag

Alapcsomagunk a magabiztos, céltudatos menyasszonyoknak szól, akik pontosan tudják, mit akarnak. Mindegy, hogy a természetesség híve vagy, vagy inkább a végzet asszonyaként vonulnál az oltár elé. Mi tudjuk, hogy a lényeg az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ezért meg is teszünk mindent.

Mi a Bridal Beauty Agency-nél nem hiszünk a sablonos megoldásokban, nem megszokás alapján dolgozunk. Számunkra minden menyasszony, minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, és a célunk minden esetben az, hogy elkészítsük a számodra legmegfelelőbb sminket. Ehhez persze meg kell ismernünk egymást, amire remek alkalom a találkozást megelőző email váltás, és természetesen a próbasmink, amihez minden esetben ragaszkodunk.

Na persze a beszélgetésen kívül azért sminkelünk is! :) Egy alkalommal több sminket is elkészítünk, ameddig meg nem találjuk az igazit. A próbasmink lényege továbbá, hogy a szó szoros értelmében ki is próbáld a sminket, úgyhogy menj el nyugodtan edzeni, táncolni vagy moziba a vőlegényeddel. Közben figyeld a sminked, és írd meg a tapasztalataidat, hogy legközelebb ennek fényében tudjunk változtatni, finomítani az elképzeléseken.

Az esküvő napján pontosan ugyanazt fogod kapni, mint a próbasminken. Nem is lehet másképp, hiszen a sminkről fotót készítünk és feljegyezzük a használt termékeket, sőt, még face chartot is szívesen készítünk neked, ha szeretnéd.

A nagy napon is te vagy számunkra a legfontosabb, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad. A sminket az általad kiválasztott helyszínen készítjük el, ügyelve arra, hogy a vendégeid és te is kényelmesen tudj készülődni az eseményre. Miután végeztünk a munkával, még vetünk rád egy utolsó pillantást, átadjuk a személyre szabott beauty túlélő készletet, amivel fel tudod majd frissíteni nap közben a sminkedet. A mi munkánk itt véget ér, te pedig gondtalanul belevetheted magad az ünneplésbe!