Szolgáltatásaink / Basic Beauty csomag

Alapcsomagunk a magabiztos, céltudatos menyasszonyoknak szól, akik pontosan tudják, mit akarnak. Mindegy, hogy a természetesség híve vagy, vagy inkább a végzet asszonyaként vonulnál az oltár elé. Mi tudjuk, a lényeg az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ezért meg is teszünk mindent legyen szó akár sminkről, akár hajról.

Mi a Bridal Beauty Agency-nél nem hiszünk a sablonos megoldásokban, nem megszokás alapján dolgozunk. Számunkra minden menyasszony, minden esküvő egyedi és megismételhetetlen, és a célunk minden esetben az, hogy elkészítsük a számodra legmegfelelőbb sminket/ frizurát. Ehhez persze meg kell ismernünk egymást, amire remek alkalom a találkozást megelőző email váltás, és természetesen a próbasmink vagy próbahaj, amihez minden esetben ragaszkodunk. A konzultáció után, több smink vagy frizura variációt is kipróbálunk, ameddig meg nem találjuk az igazit. A próba lényege továbbá, hogy a szó szoros értelmében ki is próbáld az elkészült sminket vagy hajat, úgyhogy nyugodtan menj el moziba vagy táncolni a vőlegényeddel, de akár a lánybúcsút is összehangolhatod a próba napjával. Közben figyeld a végeredményt, és írd meg a tapasztalataidat, hogy legközelebb ennek fényében tudjunk változtatni, finomítani, ha szükséges.

Az esküvő napján pontosan ugyanazt fogod kapni, mint amit a próba során megbeszéltünk és kipróbáltunk. Nem is lehetne másképp, hiszen a végeredményről fotót készítünk és feljegyezzük a használt termékeket. A nagy napon is te vagy számunkra a legfontosabb, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad. A szolgáltatást az általad kiválasztott helyszínen készítjük el, ügyelve arra, hogy a vendégeid és te is kényelmesen tudj készülődni az eseményre. A rokonokra és vendégekre is gondoltunk, ezért előzetes egyeztetést követően az ő sminkjüket és hajukat is szívesen elkészítjük.
Miután végeztünk a munkával, még vetünk rád egy utolsó pillantást, átadjuk a személyre szabott beauty túlélő készletet, amivel fel tudod majd frissíteni nap közben a sminkedet. A mi munkánk itt véget ér, te pedig gondtalanul belevetheted magad az ünneplésbe!

Az ajánlat további részleteiért keress minket bizalommal! 

Árlistánk ide kattintva érhető el.