Szolgáltatásaink / Extra Beauty csomag

Ha szeretnéd egy összeszokott, profi csapatra bízni magad a Nagy napon, ezt a csomagot neked találtuk ki! 

Biztos lehetsz benne, hogy a frizurád és a sminked is tökéletesen passzolni fog az elképzelésidhez és teljes összhangban lesznek veled. 
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a sablonos megoldások helyett, minden menyasszonyunknak egyedi élményt nyújtsunk, ezért minden esküvői szolgáltatásunkat egy konzultáció, illetve próbasmink és próbafrizura előz meg. Amellett, hogy ezzel te is kipróbálhatod, hogy pontosan mi áll a legjobban neked, nekünk is épp olyan fontos, hiszen így tudjuk azt garantálni, hogy élesben már minden a leggördülékenyebben menjen majd.

Az esküvő napján az általad megjelölt helyszínen veszünk részt a készülődésben. Ekkor már a sminked és a frizurád miatt nem kell aggódnod, hiszen mindent úgy készítünk el, ahogyan azt korábban már kipróbáltunk és megbeszéltünk. A vőlegényről se feledkezünk ám el, hiszen ez a csomagunk magában foglalja az ő sminkjét (bőr korrekció) és haját is. Emellett igény esetén a családtagok és vendégek szépítését is szívesen vállaljuk.
Minden menyasszonyunktól egy kis "túlélőcsomaggal" búcsúzunk, amivel a nap hátralévő részében könnyedén fellehet frissíteni a sminket.

Az ajánlat további részleteiért keress minket bizalommal! 

Árlistánk ide kattintva érhető el.