Rólunk

Galambos Eszter
alapító, sminkes, szépségterapeuta

A Bridal Beauty Agency alapítója. Eszter életében különösen fontos szerepet játszik a szépség, hiszen minden egyes nap az a feladata, hogy a nők legelőnyösebb vonásait hangsúlyozza sminkjeivel. Ha éppen nem egy divatfotózáson, vagy reklámfilm forgatáson, hanem egy menyasszonnyal dolgozik, szinte mindig a nőiességet és az eleganciát helyezi előtérbe, hiszen ilyenkor mindenki a legszebb formáját szeretné hozni. Eszter számára minden menyasszony különleges és egyedi így minden alkalommal egészen mást, egészen varázslatosat alkot, így a tükörből a sminkelés után mindenkire a legszebb önmaga mosolyoghat vissza élete legfontosabb napján. Közel 10 éves szakmai tapasztalata a biztosíték, hogy kiváló minőségben, egyénre szabottan és emberien végzi el a munkáját.

Személyes honlap, ahol további referenciái megtekinthetőek: facebook.com/galambosesztermakeup/

 

Huszár Kata
sminkes, fodrász

Kata öt éves szakmai tapasztalata alatt sok mindenbe belekóstolt, tudása, stílusérzéke és remek problémamegoldó képessége miatt a nagyobb forgatásokon, fotózásokon, divatbemutatókon is megállja helyét, ezért nem csoda, hogy Magyarország legjobb sminkesei és fodrászai előszeretettel dolgoznak együtt vele, de kedves, nyílt természete miatt mindenkivel gyorsan megtalálja a közös hangot. Évek óta tartó munkakapcsolat után nem volt kérdéses, hogy Kata a Bridal Beauty Agency csapatát is erősíteni fogja.

Személyes honlap, ahol további referenciái megtekinthetőek: huszarkata.tumblr.com

Tresó Timi
sminkes, fodrász tanuló

Timi a Bridal Beauty Agency legfrissebb tagja, aki lelkesedésével, kedvességével és céltudatosságával azonnal bizonyította helyét a csapatban. Alázatos és kitartó munkájának hála hatalmas segítség a közös munkákon és kiválóan megállja helyét önállóan is.