Rólunk

Tresó Timi
sminkes, fodrász

Timi először sminkesként kezdte el bontogatni a szárnyait, majd fodrász tanulmányai befejeztével alkalmi és menyasszonyi frizura készítésekre kezdett fókuszálni.
Legyen szó akár sminkről, akár hajról az egyik legfontosabb dolog számára, hogy a mindenkiben ott rejlő természetes szépséget hangsúlyozza. Vallja, hogy akkor tökéletes egy esküvői smink, ha azt a mennyasszony maximálisan magáénak érzi és felhőtlenül ragyog benne, emellett minden smink és frizura megtervezésénél figyelembe veszi az esküvő apróbb részleteit is, ezzel garantálva a teljes összhangot.


Alázatos és kitartó munkájának hála az elmúlt években már a Bridal Beauty Agency csapatát erősítette, a 2020-as esküvőszezontól pedig Galambos Esztertől átvéve a stafétát, már ő viszi tovább a Bridal Beauty Agency-t. 

Munkái megtekinthetőek itt: www.instagram.com/tresotimi vagy www.facebook.com/timitresohmua

Galambos Eszter
kozmetikus, szépségterapeuta

Eszter az elmúlt 10 évet a szépségiparban töltötte. Sminkesként emberek százával dolgozott együtt, és idővel felismerte, hogy a szépség mindenkiben ott van, csak sokszor nem látszik elsőre, mert elbújik a félelmek, kétségek, megfelelési kényszerek, önbizalomhiány mögé. De ha valaki rendben van belül, akkor rendben van kívül is. A lélek harmóniája nélkül a szépség csak egy illúzió. Így a legtöbb, amit a szépségünkért és az egészségünkért tehetünk, az az, hogy megismerjük és elfogadjuk önmagunkat. Ugyan a sminkecsetet már kozmetikai- és szépségterápiás kezelésekre cserélte, de még mindig ugyanazzal a szeretettel és elfogadással támogatja vendégeit a valódi szépség felfedezéséhez vezető úton! Fordulj hozzá bizalommal, ha az esküvőre való felkészülést kozmetikai kezelésekkel is kiegészítenéd!

A Bridal Beauty Agency menyasszonyait különleges szépségápolási csomagok várják! :)

Elérhetősége: www.galamboseszter.hu