RÓLUNK MONDTÁK

A Bridal Beauty Agency a legszebb oldalamat hozta ki belőlem, életem egyik legfontosabb napján. Azt hiszem álmodni sem tudnék szebb, nőiesebb sminket, mint amit aznap készítettek nekem. Tökéletesen eltalálták azokat a színeket és vonalakat amelyek kiemelték arcom előnyös vonásait. Nagyon jó érzés volt, hogy végig figyeltek rám, tudták milyen izgalommal jár menyasszonynak lenni, az egész szépülés során gondoskodtak a jó hangulatról, a finom illatokról és a bőröm megfelelő ápolásáról is. Határozott elképzeléssel fordultam hozzájuk és száz százalékosan sikerült megvalósítaniuk azt amit kitaláltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Bridal Beauty Agencyt, ha biztosra akar menni a nagy napon, mert hihetetlen profizmussal végzik a munkájukat, minden mozdulatukon látszik a több éves rutin és imádnivalóan kedvesek, megértőek az izgulós menyasszonyokkal.

- G. Flóra

Életem egyik meghatározó pillanata, az esküvőm napja előtt találkoztam először Esztivel. Egy ismerősöm ajánlotta őt jó szívvel. Volt bennem bizonytalanság, azonban Eszti kedvessége, szakmai profizmusa és maximálisan vendég orientált hozzáállása az első pillanatokban levett a lábamról. Azon a bizonyos napon valóban a legszebbnek éreztem magam az általa elkészített sminkben. Azóta a családunk-barátaink fontos napjain, az Operabálon, fotózáson kizárólag hozzá ragaszkodom; azzal szoktam vele viccelni, hogy ő a személyi sminkesem. Úgy gondolom minden szolgáltatás esetében, ha az ember megtalálta a legjobbat, akkor már nem engedi el… Eszti perfekcionista, tapasztalt és igazán rugalmas szakember, most már én vagyok aki jó szívvel továbbajánlom őt…

- J. Natasa

Eszterkém :) annyira zseniálisan k*rvajó volt a sminkem, hogy elmondani nem tudom! hajnalban, amikor vége volt a bulinak, kiültünk az erkélyre, bőgtem fél órát, de a sminkem meg sem mozdult :) szóval nagyon szépen köszönöm a szolgálataidat, nagyon hálás vagyok, hogy így összejöttünk és alig várom, hogy legyen valami szuper alkalom, amire újra kisminkelsz :)))

- E. Ági

Profi, precíz, határozott, minőségi, ízléses! Emellett Eszti egy végtelenül kellemes személy, az első perctől kezdve kialakult a bizalom köztünk. Remek emberismerő, pillanatok alatt pontosan tudta mit szeretnék, előbb mint azt én magam tudtam volna! A sminkem hajnalig tökéletesen tartott, egy percig sem kellett aggódnom miatta. És a tőle kapott "mentőcsomag" nagyon praktikus volt. Én is meg a családtagjaim is imádtuk a készülődés minden pillanatát.

- P. Bojána

Esztert már régebb óta ismertem, így nem volt kérdés, hogy a jeles napon ő fogja készíteni a sminkemet. A próbasminknél hamar kiderült, hogy az ő elképzelése és az enyém nagyon közel állnak egymáshoz. Így a jeles napon egy természetes hatású, finom, magabiztosságot kölcsönző, hozzám leginkább illő sminket készített, mely a hajnalig tartó mulatozásban is tartósnak bizonyult! Csak ajánlani tudom minden leendő menyasszonynak! :-)

- T. Angéla

Szívből ajánlom! Esküvői sminkemet az én elkepzeléseim szerint valósította meg, profi eszközökkel. Számomra megnyugtató volt, hogy egészen a vacsoráig velem maradt és segített nekem, nem csak a sminkem frissítésében, de még az öltözködésben is. Mindezt türelemmel és mosollyal tette. Hálás köszönet.

- Ö. Viki

Nagyon örülök, hogy Eszter sminkelt ki az esküvőmre. Általában nem vagy csak kevés sminket viselek és ezt a természetességet sikerült megőriznie. Pontosan eltalálta milyen vagyok és mi áll hozzám valamint az alakomhoz a legjobban. mindezt hihetetlen gyorsan, és könnyedén.

- N. Niki

Van aki bevallja, van aki tagadja, de egy biztos, a nagy napon az ember lánya tökéletesen szeretne kinézni. Ennek pedig elengedhetetlen feltétele a gyönyörű smink, aminek mestere Eszter. Bízhatsz benne, hogy az eredmény szemkápráztató lesz, amit a fotók is tanusítanak!

- V. Betti