Szolgáltatásaink / Sminktanácsadás csomag

A szépen kivitelezett, minőségi anyagokkal elkészített smink képes szebbnek, fiatalabbnak, pihentebbnek, egészségesebbnek mutatni viselőjét. Azonban a smink valójában kétélű fegyver, a rosszul megválasztott színek, textúrák és technikák épp az ellenkező hatást érik el arcunkon. Nem mindegy tehát, hogy HOGYAN és MIVEL készítjük el sminkünket.
 

Alap sminktanácsadásainkon pontosan ezekre az apró részletekre hívjuk fel a figyelmet és adunk gyakorlati tippeket, hogy hogyan lehet a smink segítségével kiemelni a természetes szépséget, anélkül, hogy felismerhetetlenné maszkíroznánk magunkat. Hozd el a már meglevő sminkkészletedet, hogy átnézzük, kiválogassuk őket, majd együtt megnézzük, hogy hogyan lehet kihozni belőlük a legtöbbet!  Ezen kívül beszélgetünk a bőrápolásról, színtípusokról, textúrákról, technikákról, és választ kaphatsz minden olyan kérdésre, amire mindig is kíváncsi voltál, de eddig féltél megkérdezni! :) Természetesen a gyakorlás se maradhat el, együtt elkészítünk egy személyre szabott nappali sminket, amit ugyanúgy viselhetsz a munkában, mint a hétvégi kiruccanásokon.

Sminktanácsadás ára: 25.000 Ft / fő (kb. 3 óra)


Haladó sminktanácsadásunkra az alap oktatást elvégzése után van lehetőségItt már sokkal inkább a gyakorlaton van a hangsúly és az erősebb, alkalmi sminkeké a főszerep. Terítéskre kerülnek a különböző tusvonalak, rúzsozási technikák, haladó szemöldökformázás, kontúrozás, és minden más, ami egy profi sminkes kincses ládikájában megtalálható! :) A fél arcodat én sminkelem ki, a másik felét pedig te, így esélyed sincs nem megtanulni egy adott technikát. Az oktatás (legalább) két alkalomból áll, így alkalmad nyílik az önálló gyakorlásra is, az alap technikákat pedig duplán is végig vesszük, így azok kellőképpen rögzülni is fognak, hogy ne csak 3 napig tartson a csoda! A haladó oktatáson részt vevők ezen kívül egy apró ajándékot is kapnak a második alkalom végén!

Az egyéni oktatás ára: 45.000 Ft /fő (2x3 óra)


Páros kedvezmény: ha ketten együtt jelentkeztek sminktanácsadásra, akkor mindketten 15% kedvezményt kaptok a teljes árból!

 

További információért és egyedi árajánlatért keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Árlistánk ide kattintva érhető el.