Szolgáltatásaink / VIP Esküvő csomag

Képzeld el, hogy az esküvőd napján semmi mást nem kell tenned, mint hátradőlnöd és pihenned. Hogy a sminkedet és a frizurádat a hotelszobád vagy a saját otthonod kényelmében készítik el, miközben a vendégeidről is gondoskodnak. Az örömanyák és más számodra különleges személyek is mind együtt szépülnek, hogy a Te legszebb napodon ők is különlegesnek érezhessék magukat! És a legjobb az egészben, hogy neked egy pillanatig se kell aggódnod semmi miatt!

A nagy napodon készült fotók Téged és a családodat, barátaidat is örömteli, érzelmes pillanatokban fognak megörökíteni, és hogy az élmény még tökéletesebb legyen, egy sminkes segítsége is a tiéd lehet, aki együtt dolgozik majd a fotósoddal, esküvőszerveződdel. Aki megigazítja a fátyladat, lepúderezi az arcodat, ha az izgalomtól átfényesedett volna, meggyőződik róla, hogy látszik-e a nagyitól kölcsönkapott karkötő, és hogy a vőlegényed haja se kócolódott össze. Többek között ezek azok a dolgok, amikre gondosan odafigyelünk, hogy biztosítsuk, hogy a fotókon minden részlet a helyére kerüljön, és ti nyugodtan élvezhessétek életetek legszebb napját!

Segítségre van szükséged az öltözésnél, hogy közben anyukád fogadhassa a gratulációkat? Meg kell kötni a vőlegény nyakkendőjét? Megigazítani a haját? Ne engedd, hogy a rokonaid dolgozzanak, inkább hagyd, hogy élvezzék az esküvődet, ahogy te is. Mi segítünk ebben!

A szülőköszöntő közben biztosan ejtesz majd pár könnycseppet és a szertartás után valószínűleg lecsókolják rólad az összes rúzst a vendégek, a vacsorára viszont biztosan újra tündökölni szeretnél. Az újdonsült férjeddel eltöltött pár különleges perc után újra találkozunk és megigazítjuk a sminkedet, elcsatoljuk a kósza hajtincseket, segítünk levenni a fátyladat vagy kicserélni a hajdíszedet, ha szeretnéd. Adj nekünk 10 percet és újból makulátlanul üdévé és gyönyörűvé varázsolunk.

És a legjobb az egészben, hogy veled maradunk, ameddig csak szeretnéd. Ha feldobnád a sminkedet egy élénk rúzzsal a menyecskeruhához, vagy segítség kell a nyaklánc becsatolásához, ne aggódj, ott leszünk!

Ha ezt a csomagot választod, akkor biztos lehetsz abban, hogy minden, a szépségeddel kapcsolatos részlet tökéletes lesz, a próbasminktől egészen az utolsó fotó elkattintásáig!

Árlistánk ide kattintva érhető el.